• 10.09.10, 21:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Haigekassa ihub arstide dividendidele hammast

Reedel tegi haigekassa nõukogu liige, riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Urmas Reinsalu nõukogus ettepaneku, et erapraksistelt ei peaks ostma teenust 0,8 koefitsiendiga, vaid selle üldse kaotama.
Lihtsalt öeldes, kui praegu maksab mõni PERHi operatsioon näiteks 10 000 krooni, siis haigekassa lepingut omav erakliinik peab selle ära tegema 8000 krooniga.
Riigikogulase ettepaneku järgi aga hakkaks „kassa“ HVA-st välja jäävate erapraksiste käest ostma raviteenust samamoodi nagu korraldatakse riigihankeid: kes parema hinna ja kvaliteedi suhtega teenust pakub, see lepingu saab.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele