• 17.10.24, 13:00

Arendajatel, planeerijatel ja arhitektidel tuleb muinsuskaitse usaldus välja teenida

Tugev planeering, heal tasemel arhitektid ning koostöövalmis arendajad ja asjatundlikud muinsuskaitsjad loovad kõrgel tasemel ajaloolise taustaga arendusi, räägivad kinnisvara saates „Kinnisvaratund“ Eek & Mutso arhitektuuribüroo üks asutaja ja arhitekt Margit Mutso, muinsuskaitsja, Eesti Kunstiakadeemia dotsent ja UNESCO kultuuripärandi uuringute õppetooli koordinaator Riin Alatalu, US Real Estate ja Forus Grupi omanik Urmas Sõõrumaa ja Tallinna linnaarhitekt Andro Mänd.
Tallinna linnaarhitekt Andro Mänd, keskel US Real Estate ja Forus Grupi omanik Urmas Sõõrumaa, UNESCO kultuuripärandi uuringute õppetooli koordinaator Riin Alatalu, Eek & Mutso arhitektuuribüroo üks asutaja ja arhitekt Margit Mutso arutlevad senisest parema koostöö üle. Vasakult teine on moderaator Lauri Leet.
  • Tallinna linnaarhitekt Andro Mänd, keskel US Real Estate ja Forus Grupi omanik Urmas Sõõrumaa, UNESCO kultuuripärandi uuringute õppetooli koordinaator Riin Alatalu, Eek & Mutso arhitektuuribüroo üks asutaja ja arhitekt Margit Mutso arutlevad senisest parema koostöö üle. Vasakult teine on moderaator Lauri Leet. Foto: Raul Mee
Äripäeva Arhitektuuri ja arenduse konverentsil paneelis “Tallinna linnaplaneerimine kui niidirull - kuidas muuta linn kasutajasõbralikuks ja säilitada kultuuripärand?” Mutso, Alatalu, Sõõrumaa ja Mänd lahkasid pealinna planeerimise, arendamise aga ka muinsuskaitse kokkupuutepunkte ning koostöö parandamise võimalusi. Moderaator oli ajakirjanik, ÄP Raadio toimetaja Lauri Leet.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele