• 31.08.10, 18:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Elektri hind tõuseb jälle

Kui viimati tõusis elektri hind tänavu 1. juunil, siis peatselt kerkib hind taas. Seda juhul, kui konkurentsiamet nõustub ASi Elering taotlusega tõsta 2011–13 igal aastal võrguteenuse tasu.
Elering kavatseb selle juhi Taavi Veskimägi sõnul nimetatud perioodil laenata ligikaudu 2,7 miljardit krooni Eesti elektrisüsteemi arendamiseks ja varustuskindluse suurendamiseks, mistõttu oleks laenude teenindamiseks vaja ka täiendavat rahavoogu.
Eile konkurentsiametisse saadetud taotluse järgi peaks võrguteenuse tasu järgneva kolme aasta jooksul praeguselt 14,7 sendilt/kWh eest tõusma igal aastal 1,24 senti/kWh eest. Ja nii kolm aastat järjest.
Seda, milleks Elering 2,7 miljardit laenukrooni kasutab ning millesse 2014. aastani seitse miljardit investeerib, loe juba Äripäeva homsest lehenumbrist! 
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele