• 10.05.10, 21:19
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Vaata palju teenis volikogu juht

Volikogu esimeestest sai iga viies mullu suurema hüvitise kui tunamullu, enamiku puhul kergitas hüvitist lahkumiskompensatsioon.
Üle pooltel (54%) volikogu esimeestest hüvitis 2009. aastal langes.
Ametis jätkavatest omavalitsusjuhtidest on keskmine sissetulek koos kõikide lisatasudega kuus kerkinud igal kuuendal (13%) ja langenud üle pooltel (65%).Kui vaadata aga nende keskmist kuupalka, siis põhipalk on tõusnud igal viiendal (20%) ja langenud üle pooltel (54%).
Iga kolmas (33%) pärast sügisel toimunud valimisi ametisse tulnud omavalitsusjuht teenis mullu kuus keskmiselt rohkem kui eelkäija ja iga teine (49%) teenis eelmise juhiga võrreldes vähem.
 
 
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele