• 06.04.10, 20:35
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Raudteelased kogunevad homme piketeerima

Raudteelaste Ametiühing koguneb homme Toompeale pensioniea tõusu vastu piketeerima.
Ametiühingu esimehe Oleg Tšubarovi sõnul väljendab ta raudteelaste seisukohti ka täna riigikogu sotsiaalkomisjonis toimuval kohtumisel huvigruppidega, mis aga ei tähenda, et raudteelased piketi korraldamisest loobuvad, teatas ühing.
„Läbirääkimised sotsiaalpartneritega peavad toimuma eelnõu väljatöötamise ajal, mitte päev enne selle kolmandat lugemist, mil enam sisulisi ettepanekuid eelnõule teha ei ole võimalik. Seetõttu on pikett endiselt jõus,“ kinnitab Tšubarov.
Raudteelaste Ametiühing korraldab uue piketi pensioniea tõusu kavandava eelnõu kolmanda lugemise ajal, et väljendada vastuseisu eelnõule ning nõuda pensioniea tõusuga kaasnevate teravate probleemide lahendamiseks täiendavate meetmete väljatöötamist.
Ametiühing ootab kõiki pensioniea tõusu vastu olevaid inimesi homme kell 13.30 Toompeale Falgi tee ja Toompea tänava ristmikul toimuvale piketile.
 
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele