• 05.03.10, 20:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Laidoneri villa taas müügis

AS Estam pankrotihaldur müüb 12 miljoni kroonise alghinnaga taas Laidoneri villat Tallinnas Tuvi tn 14b, avaldas sundmüügiportaal varad.ee.
Kinnistul paikneb ajaloomälestisena registreeritud kindral Johann Laidonerile 1922.-1940. aastal kuulunud maja. Kehtestatud on detailplaneering, mis lubab villa kõrvake ehitada veel kaks hoonet. Krundi lubatud täisehituse protesnt on 37 ja maksimaalne lubatud korruste arv 3.
Möödunud korral pani pankrotihaldur Laidoneri villa müüki eelmise aasta detsembris, siis oli alghinnaks 14 miljonit krooni. Esimese enampakkumise alghinnaks oli 17 miljonit krooni.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele