• 15.02.10, 18:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Gräzin: mul pole liigset raha kindlustusele maksta

Poliitik ja majandusjurist Igor Gräzin pole enda sõnul veel hakanud varakindlustuselt kokku hoidma, kuid kavatseb lepingu lõppedes odavamat kindlustuspakkumist otsida.
"Ei ole veel hakanud varakindlustuselt kokku hoidma, aga kuulun nende hulka, kes vaatavad kindlustustust kui lisakulutust," sõnas Gräzin vastuseks Äripäeva päevaküsimusele.
"Kindlustan minimaalsel tasemel, kuid kindlustusmakse on siiski nii suur, et panen seda tähele ja rohkem maksta ei tahaks. Elu ja teooria ei lange siin kokku," lisas ta märkides, et ta vara pole kuigi väärtuslik.
Kui kindlustusleping läbi saab, lubas Gräzin kindlasti hinna üle vaadata ja uurida, kust saab odavamalt. "Ei ole seda liigset raha, mida kindlustuseks maksta. Olen muidugi minimaalse kindlustustaseme eest ka karistada saanud," lausus mees.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele