• 04.02.10, 14:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

VIDEO: Geniaalne tulumaksuäri

Jõelähtme valla Koljunuki sadamaomanik Andres Vainola lõi Eestis pretsedendi sõlmides Jõelähtme vallaga kavala tehingu. Vainola suunas eelmisel aastal valla eelarvesse ligi kuus miljonit krooni maksuraha, kuid vastuteenena soovis, et vald asutab temaga koos mittetulundusühingu ja hakkab taotlema euroraha tema sadama arendamiseks. Loe juba homsest Äripäevast.
Selleks, et riigile ja omavalitsusele eelmisel aastal makstud tulumaksusumma tagasi teenida, peab Vainola kontrolli all olev valla ja tema ühine MTÜ saama euroliidust abirahasid kokku 5 miljonit krooni. Sellest suurem summa on juba puhas boonus.
 
 
 
 
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele