• 18.01.10, 10:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Nordeconi tütar sai ligi 200miljonise lepingu

Nordecon Internationali tütarfirma Nordecon Infra sõlmis maanteeametiga kaheksaks aastaks teehoolduslepingu Keila piirkonnas, teatas ettevõte.
Nordecon Infra AS hooldab uue lepingu järgi Keila piirkonna teid 1. veebruarist 2010 kuni 31. jaanuarini 2018.
 „Esimene hea uudis uue aasta alguses meie jaoks on see, et Nordecon Infra jätkab Keila piirkonnas riigimaanteede hooldamist ka järgneval kaheksal aastal. Meie pakkumus osutus taas parimaks ning eelmisel reedel sai leping tellijaga allkirjastatud,“ ütles Nordecon Infra ASi juhatuse esimees Erkki Suurorg. „Leping hõlmab 700 kilomeetri ulatuses riigimaanteede aastaringset hooldamist ning töö kogumaksumus on ligikaudu 195 miljonit krooni.“
Suuroru sõnul hooldab Nordecon Infra lisaks Keila piirkonnale riigimaanteid kehtivate lepingute alusel aastani 2015 Järva ja Hiiu maakonnas.
Nordecon Infra hooldab Eestis praegu kokku ligikaudu 2 100 kilomeetri ulatuses riigimaanteid.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele