• 14.03.07, 08:50
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Strandberg: me ei ole tuumajaama osas jäigal seisukohal

Roheliste juhi Marek Strandbergi sõnul pole nad koalitsioonikõnelustel tuumajaama ehitamise osas jäigal seisukohal, vaid avatud läbirääkimisteks selgete majanduslike argumentide üle.
Marek Strandberg ütles ETV hommikuprogrammis Terevisioon, et tuumajaama ehitamise poolt- või vastuargumente pole keegi veel avaldanud. Rohelised kavatsevad läbirääkimistel esitada oma selged argumendid, kirjutas ETV24.
"Me ei ole jäigal seisukohal, me esitame argumente," märkis Strandberg.
Ignalina tuumajaama vastu räägib see, et tuumajaamade ehitused kipuvad viibima ja kujunema märgatavalt kallimaks, kui esialgu plaanitud. Teise argumendina tõi Strandberg välja metallide kiire hinnatõusu, mistõttu ei oska keegi hinnata, kui palju tuumaenergia kümne aasta pärast maksta võib.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele