• 11.01.07, 12:54
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rand ja Tuulberg tahab Ukraina töölised Eestisse tagasi tuua

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg tahab Ukrainast 14 oskustöölist Eestisse tuua, selgub majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile saadetud kirjast.
Rand ja Tuulbergi juhi Taivo Tähe sõnul on tegemist meestega, kes neil juba kuus kuud varem töötasid. "Mehed tegid oma tööd väga hästi ja õigustasid end 100%," ütles Täht . Seetõttu otsustati ukrainlased taas Eestisse tööle tuua. "Kuna aga 6-kuuline tööluba on neile moraalselt väsitav, siis palume majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt neile maksimaalseid, 2-aastaseid lubasid," lisas ta.
Rand ja Tuulberg on oma tegevust laiendanud ka Ukrainasse ja edaspidi on firmal plaanis kõnealuseid töötajaid rakendada ka sealsetel objektidel.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele