• 20.09.24, 11:48

Kinnisvarauudised.ee tuli välja uue veebiga

Kinnisvarauudiste veeb ilmus 19. septembril lugejate ette uuel kujul ning pakub lugejatele ka uusi praktilisi funktsioone.
Kinnisvarauudised.ee tuli välja uue veebiga
  • Kinnisvarauudised.ee tuli välja uue veebiga
Värskendatud kujundus on selgem ja kasutajasõbralikum ning lisandunud on mitmeid praktilisi funktsioone, pakkumaks sulle valdkonnas toimuvast veelgi mugavamalt kiiret ülevaadet.
Avalehelt leiad Eesti ettevõtete tervise "termomeetri", kust saad hea ülevaate oma sektori põhinäitajatest, nagu krediidireitingud, maksuvõlad ning uued, kustutatud ja pankrotis ettevõtted. Graafikult näed hõlpsalt viimaste kuude ja aastate trendimuutusi, ning viimase nädala seisu kuvatakse termomeetri vasakul küljel.
Lisa võlgnevused Infopanga võlaregistrisse, et motiveerida võlglasi tasuma üle tähtaja läinud arveid. 40% võlgnikest tasub arve 7 päeva jooksul, vältides võla avalikustamist Infopangas ja Äripäevas ettevõtte infokaardil. Teemaveebi tellija saab seda sisselogituna Äripäevas tasuta teha.
Järjehoidja funktsioon teeb podcastide kuulamise eriti mugavamaks – salvestatud saated ootavad sind, kuni on mugav hetk neid kuulata, olgu see siis töölt koju sõites või õhtusel jooksuringil. Selleks kasuta saate juures järjehoidja ikooni. Kõik saated ilmuvad “Minu Kinnisvarauudised” järjehoidja vaatesse.
Lihtsamaks sisselogimiseks saad iseteeninduses siduda oma kasutajakonto sotsiaalmeedia kontodega. Nii saad sisse logida läbi oma sotsiaalmeedia konto ning on üks parool vähem, mida meeles pidada.
Lähiajal lisandub uus funktsioon “Minu Kinnisvarauudised” võimaldab sul lisada jälgimise alla endale olulised ja huvipakkuvad isikud, ettevõtted ning teemad:
  • Leia artikli jalusest endale huvitavad märksõnad – näiteks mõni oluline isik, konkurendi ettevõte või sinu enda tegevusala ning lisa see jälgimisse.
  • Kui valitud teemal ilmub uus artikkel ilmub see sinu personaalsesse uudisvoogu ning lähitulevikus hakkad saama selle kohta teavitusi.
  • Nii saad koostada omale personaalse uudisvoo ning püsida kiiresti ja mugavalt kursis just nende teemadega, mida sina kõige olulisemaks pead.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele