• 26.04.21, 16:02

Tulevik toob Airbnb-tüüpi kontorid

Äripäeva raadio sisuturundussaate külalised arutlevad tulevikubüroode üle. Kriisi tõttu on ettevõtted suuresti muutnud oma töökorraldust. Kas kontorihooned praegusel kujul on jätkusuutlikud? Kuidas näeb välja süsteem, mis aitab hallata uutmoodi büroopinda ja töökeskkonda?
Workplace Advisori abil saab inimene valida endale kontoris sobiva asukoha endale sobivate tingimustega.
  • Workplace Advisori abil saab inimene valida endale kontoris sobiva asukoha endale sobivate tingimustega. Foto: Erakogu
Kui kontoripindu asutakse rentima inimesepõhiselt, tuleb arvestada kolme tehnoloogilise suunaga: energiasääst kokkuhoiu ja monitoorimise kaudu, hoone automaatika juhtimine ja süsteem, mis võimaldab inimesel valida just endale sobivad tingimused töölaua ümber. Viimast kutsub Schneider Electric Workplace Advisoriks. Mida see endast täpselt kujutab, kuidas see lähitulevikus töökohti mugavamaks muudab ja milliseid funktsioone sel veel on, kuuleb lähemalt juba saatest.
Tulevikubüroodest räägivad saates elektrienergia ja automaatika digitaalsete lahendustega tegeleva ettevõtte Schneider Electric Eesti müügiinsenerid Vahur Torim ja Uku Kerner ning tegevjuht Miko Siilivask.
Saadet juhib Mai Kroonmäe.
Kuula saadet siit:

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele