• 01.09.14, 16:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Antslas põles biodiisli tehas

Eile, 1.septembri hommikul puhkes tulekahju Antsla linnas asuvas biokütuse tehases. Põlesid kütusemahutid ja tootmishoone. Päästeamet saatis tuld kustutama hulgaliselt päästemeeskondi koos erivarustusega.
Täna kl 11.04 sai häirekeskus teate tulekahjust Antsla linnas Tööstuse tänavas asuva biodiisli tehase platsil. Teate kohaselt põles 10 tonni mahutist maha jooksnud rapsiõli ning tuli levis lekkega mööda hoovi edasi. Üks õlimahuti plahvatas ning tuld võttis läheduses olev tööstushoone (40 x 80 m) ja kuus õlimahutit. Hetkel tegelevad päästjad hoone ja mahutite kustutamisega, kaitsevaid teisi hooneid ning jahutavad konteinereid. Teadaolevalt inimesed kannatada ei ole saanud.
Tulekahju sõitsid kustutama päästemeeskonnad Antslast, Elvast, Mõnistest, Otepäält, Põlvast, Sangastest, Tartust, Tsoorust, Tõrvandist ja Valgast. Kasutatakse õli kustutamiseks mõeldud eritehnikat ja –vahendeid. Tulekahju tekkepõhjus ei ole hetkel teada.

Seotud lood

Uudised
  • 02.09.14, 01:00
Vaata kustutustööde pilte Antsla söödatehasest
Tulekahju tagajärjel põles ära ning voolas mahutitest välja umbes 20-30 tonni sööda valmistamiseks kasutatavat õli. Tulekahju kustutasid päästemeeskonnad Antslast, Elvast, Mõnistest, Otepäält, Põlvast, Sangastest, Tartust, Tsoorust, Tõrvandist ja Valgast.
Uudised
  • 02.09.14, 17:36
Antsla söödatehase põlengus hävis pea 30 tonni toiduõli
Eile hommikul puhkes tulekahju Antsla linnas asuvas tehases, kus valmistati toiduõli jääkidest loomasööta. Õli ümberpumpamisel tekkis leke ning süttis umbes 10 tonni maha voolanud õli. Päästeameti varasemas teadaandes öeldi ekslikult, et tehases toodeti biokütust.
  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele