• 05.11.21, 16:17

Balti kinnisvaraauhinda püüab neli Eesti kaunimat objekti

Äripäeva Leedu sõsarlehe Verslo Žiniose eestvedamisel valitakse tänavu seitsmendat korda Baltikumi aasta parimad kinnisvaraprojektid, kus mitmes kategoorias on ka Eesti tegijad nominentide sekka pääsenud.
BLRT taastatud elekrti-jõujaam Noblessneris
  • BLRT taastatud elekrti-jõujaam Noblessneris Foto: Pressimaterjalid
Äripäeva hommikuprogrammis tutvustas Eesti nominente Äripäeva kinnisvaraportaali juht Helen Roots, kes on ka Balti kinnisvaraauhindade valimise žüriis.
Projekte hinnatakse viies kategoorias: parim elumaja, parim büroohoone, parim ostukeskus, parim tööstushoone ja parim linnakeskkond. Nominente on kõigist kolmest Balti riigist kokku 22.
Uus-Veerenni elamukvartali siseõu.
  • Uus-Veerenni elamukvartali siseõu. Foto: Tiit Veermae
Parima büroohoone kategoorias on nominatsiooni saanud Kaamos Kinnisvara Avala projekt. Parima elumaja kategoorias on esile tõstetute sekka pääsenud Merko Uus-Veerenni kvartal. Parima tööstushoone nominentide seas Eesti projekte ei ole, kuid parimale ostukeskusele pretendeerib Aromare arendatud Väike-Järve ning parima linnakeskkonna tiitlile BLRT Grupi Noblessneri kvartali ajaloolised taastatud hooned aadressiga Peetri 7 ja Staapli 10.
Kuula, kuidas Roots iseloomustas hommikuprogrammis nomineeritud tööde näitel kinnisvaraarendajate taset eri segmentides Eestis, Lätis ja Leedus:
Balti kinnisvaraauhinda püüavad neli Eesti kaunimat objekti
00:00
Loe lisaks
Läinud aasta parimad kinnisvaraprojektid ootavad SINU HÄÄLT!
  • 04.11.21, 16:25
Taas astuvad võistlustulle Eestis, Lätis ja Leedus valminud kinnisvaraprojektid
Kes soovib sündmusest kohapeal või veebi vahendusel osa saada, jõuab veel lunastada pääsme Äripäeva e-poe kaudu või kirjutades otse Kinnisvarauudised.ee-le: [email protected]. Foorumi päevakava ja enam kui 50 esinejaga kõigist Balti riikidest on võimalus tutvuda juba praegu.
NB! Küsi kindlasti lisa soodustingimustel majutuse kohta!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele