• 14.06.24, 08:15

Kuidas aitab AI kinnisvaras ESG nõudeid täita

Inimkonnana seisame silmitsi radikaalsete ühiskondlike muutustega, mis ootavad meid lähiaastatel, kus tööviisid kõigis sektorites muutuvad põhjalikult, kirjutab Rohetiigri „Ehituse teekaart 2040“ kaasautor ning kinnisvara- ja juhtimisteenuste platvormi WHAT IF asutaja Maria Freimann.
ESG aruandlust on seni mõistetud sageli valesti kui iga-aastast aruannet. Tegelikkus on aga palju keerulisem, märgib Rohetiigri „Ehituse teekaart 2040“ kaasautor ning kinnisvara- ja juhtimisteenuste platvormi WHAT IF asutaja Maria Freimann.
  • ESG aruandlust on seni mõistetud sageli valesti kui iga-aastast aruannet. Tegelikkus on aga palju keerulisem, märgib Rohetiigri „Ehituse teekaart 2040“ kaasautor ning kinnisvara- ja juhtimisteenuste platvormi WHAT IF asutaja Maria Freimann. Foto: Cärol Liis Metsla
Möönan ESG nõuete täitmise tänast keerukust, ent ei näe suures pildis põhjust karta – oleme praeguste tehnoloogiliste läbimurrete abil suutelised looma lähiaastatel rohkem väärtust kiiremini kui kunagi varem. AI on võtmetähtsusega komponent, mis võimaldab täita ESG aruandlust ja nõudeid, suurendada aruandluse täpsust ning vältida võimalikke tööjõu lisakulusid. Siiski puudub sel teemal piisav diskussioon ja praktiline arutelu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele