• 12.06.24, 06:45

Vaid julgetele: Ida-Virumaa kinnisvara ootab arendamist

Ida-Virumaa on maakond, kus praktiliselt uusarendused puuduvad, ent kui leidub ettevõtteid, kes tahaks seda pilti muuta, siis julged otsused võivad tuua väga häid tulemusi, rääkis LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.
Kes on julgenud selle tee ette võtta ja leidnud oma raja seal, siis see tuleks ära teha, kannustab takka LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing Ida-Virumaal arendamist.
  • Kes on julgenud selle tee ette võtta ja leidnud oma raja seal, siis see tuleks ära teha, kannustab takka LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing Ida-Virumaal arendamist. Foto: Siim Sultson
“Kui seal ikka on neid ettevõtjaid, kes julgevad ja tahavad pilti muuta, siis arvan, et sellised julged otsused võivad tuua väga häid tulemusi. Omas praktikas oleme näinud seda, et sellistes väiksemates kohtades tihtipeale järelturu hinnatase ei ole üldse selline atraktiivne ega ligilähedanegi uute korterite hindadele. Samas - kui seal pakkuda päris uut ja kvaliteetset toodet, siis nõudlust jääb ülegi. Mina soovin küll kõigile, kes on julgenud selle tee ette võtta ja leidnud oma raja seal, siis see tuleks ära teha - siis saame teada, kuidas see õnnestub.”

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele