• 16.09.24, 06:30

SIRINi juht: nüüd aeg muuta ka logistikakinnisvaraturgu

Ajal, kui Euroopa majandus laiemalt võitleb majanduslangusega, on Balti riigid tervikuna soodsamas positsioonis, märgib SIRIN Developmenti tegevdirektor Laurins Kuzavas, vastates Kinnisvarauudised.ee küsimustele ning analüüsib logistikakinnisvara valdkonnas saabuvat nii arendajate kui investorite jaoks.
LHV Pensionifond, EfTENn Real Estate Fund ja Titanium, näitavad pidevat huvi Eesti ja Baltikumi logistikakinnisvara vastu, märgib SIRIN Developmenti tegevdirektor Laurins Kuzavas (Foto: SIRIN Development).
  • LHV Pensionifond, EfTENn Real Estate Fund ja Titanium, näitavad pidevat huvi Eesti ja Baltikumi logistikakinnisvara vastu, märgib SIRIN Developmenti tegevdirektor Laurins Kuzavas (Foto: SIRIN Development).
Üle-eelmise nädala keskel üks Baltimaade suuremaid logistikakinnisvara arendajaid, Leedu päritolu SIRIN Development sai sarikate alla 11,5 miljoni eurose laohoone SIRIN PARK TÄNASSILMA. Ettevõtte teatel on see arendus osa selle aasta 102 miljoni euro suurusest investeeringuplaanist kolmes Balti riigis.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele