• 17.01.13, 15:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Politsei veebi broneerimissüsteem tõrgub

Politsei kodulehe kaudu ei ole hetkel võimalik endale dokumendi taotlemiseks või kättesaamiseks aega broneerida.
"Praegu kestab novembri lõpus kasutusele võetud järjekorrasüsteemi testperiood ning on ilmnenud mõningad tõrked, mille kõrvaldamine on osutunud keerulisemaks ja aeganõudvamaks, kui algselt arvasime," ütles politsei- ja piirivalveameti (PPA) teeninduskeskuse juhataja Tatjana Portnova.
Tõrgete tulemusel on häiritud teenindusüksuste töökorraldus kohapeal, st kliendid ootavad elavas järjekorras ning broneeringuga kliendid teenindatakse eelisjärjekorras. Hetkel ei oska PPA öelda, kui kaua võiks rikke likvideerimine aega võtta. Teavitame koheselt, kui süsteem on uuesti töökorras, märkis ameti esindaja.
Kõik tehtud broneeringud kehtivad ja palume klientidel broneerimisteade välja printida ja kaasa võtta, teatas politsei- ja piirivalveamet ning palus vabandust võimalike ebamugavuste pärast.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele