Kodutuid aitava Päästearmee Eesti juhi Inge
Ojala sõnul käis eelmisel talvel supiköögis Tallinnas Paljassaare päevas 70-80
inimest, nüüd aga 250, ja inimesed ei ole lihtsalt tühja kõhuga, vaid lausa
näljas.
Oiala rääkis Tallinna Postimees.ee-le ka, et noori käib järjest rohkem, enamik on mitte-eestlased.
Ehkki supiköök on üks väheseid söögikohti, kus korraga nii palju suppi antakse – üks portsjon kaalub 350 grammi –, jääb sellest väheks.
"Paljud on nii näljas, et võtavad kolm-neli portsu," kirjeldab hädaliste päästja Ojala oma igapäevatööd. Paljud ei taha aga ainult süüa, vaid ka muret kurta või elust rääkida.
Autor: Haldusuudised.ee
Seotud lood
Kui sa veel ei tea, millest koosneb sinu ettevõtte jalajälg, siis nüüd on paras aeg selgust saada. Praktiline ja personaalne koolitus aitab sul seda teha.