• 05.01.07, 16:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Arco Vara saab uue peahoone

Eesti suurima kinnisvarabüroo Arco Vara tegevjuht Viljar Arakas ütles aripaev.ee online-intervjuus, et firma saab uue peahoone Tallinnas Laeva tänaval.
Arakas möönis, et tõsi ta on, et firma tänane peahoone Tallinnas Jõe tänaval on ennast lõpuni ammendanud ning, et erinevad osakonnad on juba osaliselt kolinud naabermajadesse.
"Uus asukoht on meil olemas Laeva tänaval ehk nn. SPA kinnistu naaberkinnistul, kuhu plaanime ehitada ühe Tallinna ilusaima büroohoone," kommenteeris Arakas.Esialgsed eskiisid on ettevõttel valmis ja hetkel toimub projekti menetlemine Tallinna linna ametites. Ehitusega loodetakse alustada juba sel aastal. Investeeringu suurus sõltub lõpp-projektist ja ehitushindade tasemest turul. "Hetkel rohkem ei spekuleeriks," lisas ta.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele