• 09.10.24, 13:00

Kinnisvaraeksperdid: maailmal ei ole meid vaja, meil on maailma vaja

Liftiga tulime alla, nüüd astume rahulikult trepist üles, vaatavad tasakaalukalt, ent siiski optimismiga tulevikku saates „Äripäeva TOP“Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ning Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige ja kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ja Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige ja kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark arutlevad kinnisvaraturu olukorra ja selle tagamaade ning eesoleva üle.
  • Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ja Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige ja kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark arutlevad kinnisvaraturu olukorra ja selle tagamaade ning eesoleva üle. Foto: Rain Jüristo
„Aitäh! Igas topis eesotsas olla on ju uhke olla!,“ kostis Pärnits Ülemiste Keskuse esikoha uudise peale. Aasta eest oli samasuguse TOPi võitja Mainor Ülemiste.„Seda toppi võib ju ironiseerida ja eks neid ironiseerijaid on küll. Ma arvan, et igas topis on mingi tõetera sees. See, kes ütleb, et see topp on mingi vuhvel, kuna seal on tehtud see viga või seda on valesti arvutatud – see on selline „hapud viinamarjad“. Aitäh igal juhul! Meie ettevõttel on hea meel,“ sõnas Ülemiste keskuse juht ja Ülemiste City omanik.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele