• 11.07.24, 10:58

Flippijad noolivad kinnisvara jõhkra allahindlusega

Raskele ajale kohaselt on turul tegutsemas õngitsejad, kes küsivad suuri allahindlusi korterit vaatamata. Suureks selliste klientide protsent aga kasvanud pole, ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Anneli Lindemann.
Intervjuus räägib maakler, kuidas leida praegusel ajal üürnikku.
  • Intervjuus räägib maakler, kuidas leida praegusel ajal üürnikku. Foto: Andres Haabu
“Keskmises seisukorras kinnisvara on turul üsna palju ja selle vara müük võtab sellevõrra rohkem aega. Need müüjad peavad olema valmis selleks, et võib-olla tõesti 7–10% peab tegema allahindlust, aga see sõltub objektist,” rääkis Lindemann Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Kui müüja on ka sundolukorras, siis võib sedaviisi isegi jutule pääseda ja objekt minna kaubaks. Praegu alla turuhinna korteri ostuks otsimine on kindlasti tulemuslikum, kui oli varem, ütles Lindemann.
Intervjuus räägib maakler veel, milliseid nippe müüjad kasutavad. Juttu tuleb ka sellest, mis on praegu kinnisvaraturul kuum kaup ja mis toimub Tallinna korteriturul hindadega.
Intervjueerib Lauri Leet.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele